يکشنبه, 28 مرداد 1397
 ۱۳۹۷/۰۴/۱۹

پس از یک رقابت نفس گیر در دانشگاه آزاد شهر قدس؛

بازوبند پهلوانی کشور به کشتی گیر مازندرانی از شهر چالوس رسید

به مناسبت هفته فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای  چهارمین دوره مسابقات کشتی پهلوانی و هنرهای فردی دانشجویان ( آقایان ) به میزبانی واحد شهر قدس برگزار شد.

بعد از ۱۱ ساعت رقابت نفس گیر از بین ۸۰ نفر ورزشکار در قالب ۱۹ تیم، مهرشاد محمدی ازاستان مازندران شهرستان چالوس به عنوان فینالیست این دوره از رقابت ها بازوبند پهلوانی را از دانشگاه آزاد واحد شهر قدس به خود اختصاص داد وبه ترتیب سعید اعلایی از ساریمقام دوم، میثم شرفی از همدان و عرفان آقاجانی دلاور از بابل به مقام سوم مشترک دست یافتتد.

این رقابت ها که چهارمین دوره برگزاری خود را می گذاراند در واحد دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس میزبان ۸۰ نفر در قالب ۱۹ تیم از ساعت ۹ صبح تا ساعت21روز چهارشنبه مورخ 13/4/97 به کار خود پایان داد و فینالیست این دوره از مسابقات؛ پهلوان شناخته شد.

در انتهای مراسم اختتامیه نفرات اول تا سوم  نیز در بخش هنرهای فردی شامل سنگ، میل سنگی، کباده، چرخ چمنی، چرخ تیز، میل بازی مختلف نیز معرفی و به رسم یادبود با اهدای لوح و جوایزی تقدیر شدند.

در این مراسم  مجتبی جوهری، رییس فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای،  کمال جوانمرد مدیر اداره کل ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد کشور، استاد جلیل سیف اله پور رئیس کمیته داوران فدراسیون و مسوول فنی  مسابقات کشتی پهلوانی، علی غلامی مسوول فنی مسابقات هنرهای فردی و رییس کمیته مربیان استعدادیابی، دکتر غلامرضا خاکساری سرپرست فنی ومدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد واحد همدان و مهدی تمولی سرپرست گزارشگران و رییس کمیته مرشدان فدراسیون ورزش های باستانی حضور داشتند.