پنج‌شنبه, 26 مهر 1397
ثبت نام دانشجوبان جدید الورود با آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس.
 ۱۳۹۷/۰۷/۰۵

امتیاز :  ۳.۷۱ |  مجموع :  ۷

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد شهرقدس ثبت نام دانشجویان جدید الورود با آزمون نیم سال اول 97-98 در سوله ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس آغاز شد.

براساس این گزارش ثبت نام پذیرفتگان شدگان با آزمون نیم سال اول 97-98 در واحد شهرقدس آغاز شد.

پذیرفتگان این واحد می توانند با در دست داشتن مدارک لازم همه روز از ساعت 9 الی 16 به سوله ورزشی امام علی واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس مرجعه نمایند.

بازدید دکتر مهدی فتح اله رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای ( شهرقدس ، ملارد ، صفادشت) از روند ثبت نام پذیرفتگان نیم سال اول 97-98 واحد شهرقدس

دکتر مهدی فتح اله در حاشیه این بازدید اظهار داشت: با توجه به ازدحام متقاضیان ثبت نام تعداد پرسنل را  افزایش دادیم تا متقاضیان بیشتر انتظار نکشند و روند ثبت نام سریع تر انجام شود.

وی افزود : تمامی پرسنل مجموعه باید با کمک و یاری هم دیگر تلاش کنند تا متقاضیان و پذیرفته شدگان مشکل و خللی در روند ثبت نام نداشته باشند.

رییس واحدهای شهرقدس،ملارد،صفادشت گفت : امکانات رفاهی و پذیرایی برای همراهان پذیرفتگان فراهم شود تا در زمان ثبت نام پذیرفته شده همراه بتواند استراحت کند.

براساس این گزارش مسجد پیامبر اعظم محل استراحت و پذیرایی همراهان پذیرفتگان می باشد.