جمعه, 25 آبان 1397
با حضور مسئولان انجام شد؛
معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس
 ۱۳۹۷/۰۷/۳۰

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، مراسم تکریم و معارفه مسئولان سابق و جدید بسیج دانشجویی واحد شهر قدس صبح امروز در محل سالن کنفرانس ساختمان ولایت این دانشگاه با حضور مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای غرب استان و مسئول بسیج استان تهران برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران (شهرقدس، ملارد و صفادشت) در این جلسه به بررسی شرایط خاص جامعه پرداخت و گفت: لازمه ایجاد شرایط مناسب آگاهی بیش از پیش و فلسفه کاری آموزش، پژوهش، ایجاد دانش و تحقیقات به حضور و ورود بسیج بستگی دارد.

مهدی فتح‌الله افزود: حضور بسیج، الگوسازی، کمک به مأموریت دانشگاه، ایجاد بازوی فکری و کاری برای مسئولان واحدهای دانشگاهی را به‌دنبال دارد.

وی اظهار کرد: مأموریت بسیجیان برای ایجاد تعالی فکری و غلبه بر تهاجمات فرهنگی در سنگر بسیج دانشجویی، نوعی نبرد تن‌به‌تن با دشمنان است.

رئیس واحد شهرقدس، درخصوص تشکیل ستاد بسیج و ایجاد الگوهای فکری متناسب با جامعه دانشگاهی و قشر دانشجویی مطالبی را عنوان و راهکارهایی برای همکاری ستاد بسیج سه‌گانه دانشگاه که متشکل از بسیج اساتید، دانشجویی و کارمندی است، بیان کرد.

در پایان این جلسه از جواد فائضی مسئول سابق بسیج دانشجویی تجلیل و حکم مسئولیت سپهر جعفرزاده مسئول جدید بسیج دانشجویی واحد شهرقدس به وی اهدا شد