جمعه, 25 آبان 1397
اطلاعیه ( تشكیل پرونده پذیرفته شدگان مرحله دوم ثبت نام براساس سوابق تحصیلی سال97)
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۵

اطلاعیه شماره11

تشکیل پرونده پذیرفته شدگان مرحله دوم ثبت نام براساس سوابق تحصیلی سال97

با عرض سلام و آرزوی موفقیت

به اطلاع پذیرفته شدگان مرحله دوم ثبت نام براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس می رساند برای  ثبت نام حضوری و فقط تشکیل پرونده، روز یكشنبه مورخ 97/8/6 به اداره برنامه ریزی آموزشی  واقع در طبقه سوم ساختمان ولایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس مراجعه نمایید. لازم به توضیح اینکه زمان برگزاری کلاس ها  متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

مشاهده مدارک مورد نیاز درج شده در دفترچه ثبت نام موجود در وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس به نشانی  www.qodsiau.ac.ir

مدارک مورد نیاز:

1.مقطع كاردانی پیوسته: اصل مدرک تحصیلی دیپلم (دوره سه ساله نظری – متوسطه ، فنی و حرفه ای ، كارو دانش و یا هنرستان نظام قدیم) و ریز نمرات تأیید شده ( 3 سری کپی)

2.مقاطع کاردانی ناپیوسته و كارشناسی پیوسته: اصل مدارك پیش دانشگاهی و دیپلم یا دیپلم نظام قدیم ( 3 سری كپی)

3.مقطع کارشناسی ناپیوسته: اصل مدرک کاردانی ( 3 سری كپی)

(در صورت عدم ارائه اصل مدرک، ارائه اصل گواهینامه موقت یا گواهی فراغت از تحصیل و سپردن تضمین سفته یا چک به مبلغ ده میلیون ریال بهمراه تعهد کتبی الزامی می باشد)

4.اصل شناسنامه ( 3 سری کپی)

5.اصل کارت ملی ( 3 سری کپی)

6.عکس 4×3  (7قطعه)

7.اصل کارت پایان خدمت به همراه 3 سری کپی  (برادران)

8.فرم های ثبت نام موجود در دفترچه ثبت نام.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی