شنبه, 4 خرداد 1398
چهارمین یادواره شهدا از دوم الی دهم دیماه
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۵

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

به مناسبت چهارمین سالگرد شهدای گمنام و فرارسیدن نهم دی ماه اداره شاهد و امرر ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با همکاری ستاد شاهد شهدای گمنام شهرستان متشکل ادارات شهرستان اقدام به برگزاری چهارمین یادواره شهدای گمنام از دوم دی ماه الی نهم دیماه نمود. در این یادواره امام جمعه شهرستان قدس  اظهار کرد

جامعه نیازمند شفاعت شهدا است

امام جمعه شهرستان شهرقددس در مراسم گرامیداشت چهارمین دسالگرد شهدای گمنام دانشگاه آزاد گفت: گرامیداشت یاد وخاطره شهدا کمتر از شهادت نیست و جامعه نیازمند شفاعت و حضور روحانی و ارزشمند شهدای والامقام است.

حجت الاسلام والمسلمین رضاجوکار افزود:

شکل گیری و استمرار این انقلاب و نظام مرهون جانفشانی و رشادت های شهدا و جانبازان و آزاده های غیور است. که سال ها جنگیدند و مقاومت کردند وصبور بودند.

وی  افزودند:

الگو گرفتن ازسیره و زندگانی شهدا همچنین وصیتنامه آن ها می تواند خط مهمی برای ادامه راهشان باشد و این وظیفه سنگین به گردن ما است.

حجت الاسلام جوکار با اشاره به اینکه ماه دی ماه تاریخ سازی برای انقلاب ما بوده تصریح کرد:

دی و بهمن ماه های انقلاب اسلامی هستند که دو ماه دی  وبهمن ماه روز بسیار مهمی در تاریخ انقلابی مردم خراسان و مردم مشهد بود که در صبح و بعداز ظهر راهپیمایی های مهمی در سال 57 صورت گرفت تعدادی کشته و زخمی شدند.

وی همچنین به وقایع قیام خونین 19 دی سال 56 و 26 دی ماه 57 که شاه ملعون از ایران فرار کرد.اشاره داشت و افزود:

حرکت های تاریخی مردم قبل از انقلاب شروع و تاکنون نیز ادامه داشته و دارد. و این ها نشان از پایبندی مردم به این نظام و انقلاب است.

خطیب امام جمعه شهرستان قدس در بخش دیگری به واقعه 9 دی و خاموش شدن فتنه سال 88 پرداخت و خاطرنشان کرد مردم انقلابی ما در حمایت از نظام و ولایت فقیه سنگ تمام گذاشتند و هرسال دهه بصیرت از نهم دی ماه لغایت نوزدهم آغاز که تجدید میثاق امت با امامت است.

این مسئول در پایان گفت:همه وقایع تاریخی نشان از قدرت انقلاب و نظام با پشتوانه مردم است و وجه مشترک استکبار ستیزی است که نشات گرفته از بصیرت است بوده و این بصیرت است که راه را برای انقلابیون مشخص می کند.

نصیرزاده: گنجینه بزرگ شهادت شهدا در دفاع مقدس به اوج خود رسید

سرهنگ نصیرزاده مدیر کل امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در این یادواره گفت:

سربازان امام همه جان خود را در دست گرفتند و از انقلاب دفاع کردند و خداوند با شهادت پاسخ آنها را داد ئ این موضوع مهمی است که در دفاع مقدس به اوج مقدس به اوج خود رسسید.

وی افزود: گنجینه بزرگ شهادت شهدا در دفاع مقدس به اوج خود رسید و شهدا شهید نشدند بلکه جاویدالاثر شدند و نه تنها ما را رها نکردند بلکه اثر جاویدان شهدا منجر شد که دست ما را هرجا لازم بود بگیرند و در مسیر بصیرت افزایی این مهم را به ما گوشزد کردند.

وی بیان کرد:امروز صحنه دفاع از ارزش ها تغییر کرده است و باید بیشتر مراقب باشیم این مقام مسئول گفت:ما در خصوص رمز خوانی و همخوانی و هماهنگ سازی در مبارزه با دشمن کم کاری داشتیم که شهدا به ما آموختند اگر در مسیر فرمایشات مقام معظم رهبری و ولی فقیه حرکت کنیم به بهترین مسیرها هدایت شده و در مقابل هجمه های دشمن خواهیم ایستاد.

نصیرزاده با اشاره به نقل قول از مقام معطم رهبری که فرموده:

در جنگ نرم دشمن دندان های به هم فشرده دارد تا انقلاب اسلامی را از بین ببرد. وی افزود: البته مقام معظم رهبری دراین خصوص راه کار هایی را هم ارائه دادند که باید بصورت جدی در این خصوص اقدام کنیم تا دشمن نتواند فکرها و دیدهای خودرا به نتیجه برساند.

امام جمعه شهر قدس درپایان گفت:

شهدا در همه حال هستند و اگر لحظه ای در مباحث فرهنگ و... با بصیرت و تفکر دقیق قدم برداریم به بهترین شکل از دشمن عبور خواهیم کرد ودشمن مانند گذشته در جبهه های جدیدی که امروز ایجاد کرده ناکام خواهد ماند.

در چهارمین مراسم سالروز شهدای گمنام  دکتر مهدی فتح اله به عنوان میزبان برنامه گفت:

خوشا به حال آنانی که پیام شهدا را دریافتند وبه آگاهی رسیدند

در این دنیای پیچیده گاهی اوقات  رشادت ها و ایثارگری های شهدا و روزهای آتش و انفجار را فراموش می کنیم وی افزود: هرزگاهی  به دور از روز مرگی ها خلوتی لازم است تا بایاد شهدا و ایثارگری هایشان آرام بگیریم  و چقدرزیباست که به یاد داشته باشیم امنیت ،آرامش و اقتدار امروز ما ، مرهون از جان گذشتگی و ایثار شهدا بوده وهست پس خوشا به حال آنانی که پیام شهدا را دریافتند وبه آگاهی رسیدند واعتقادات و اندیشه هایشان را آگاهانه و خالصانه برای رضای خداوند متعال و خشنودی امام عصر ودر راه توسعه واعتلای ارزش های این مرزو بوم به کار بستند. اینان پرچم دار فرهنگ ایثار و شهادت هستند وما باید بدانیم که خون شهدا بهای سنگینی بود که برای اقتدار و استقلال ودفاع از ارزش های میهن اسلامی مان و اعتقاداتمان پرداخت شد و کماکان نیز پرداخت می شود تا چراغ راه دین روشن بماند .