شنبه, 4 خرداد 1398
رئیس واحد شهر قدس: با ایجاد الگوهای فكری در مقوله قرآن وعترت می توانیم خلاقیت های فرهنگی و نوآوری بوجود آوریم
 ۱۳۹۸/۰۲/۰۹

رئیس واحد شهر قدس:

سی و یکمین جلسه ی شورای قرآن و عترت استان تهران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس با حضور مسولین  و کارشناسان قرآن و عترت واحدهای استان تهران وبا حضور حجت السلام وفایی مدیر کل فرهنگی استان تهران  مهدی فتح اله رئیس واحدهای غرب استان تهران ، علیرضامظلوم رهنی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در سالن کنفرانس دانشکده ی علوم پایه برگزار گردید.

این جلسه با تلاوت قرآن وارائه گزارشی  توسط ناصر رضایی دبیرشورای قرآن وعترت استان تهران  شروع شد ودر ادامه گزارش عملکرد تصویری فعالیت های کانون قرآن و عترت استان تهران در سالهای 97_96 نمایش داده شد.

دکتر فتح الله رئیس واحدهای غرب استان تهران به عنوان میزبان  این جلسه در گفتگو با کارشناسان ومسولان اظهار کرد: راه اندازی کانون ها، یک ساختار و ساز و کار دارد که باید طبق دستور العمل انجام شود اما در تداوم این برنامه انتظار داریم که به کمک واحدها ، شورا ، گروها،  ایده ها وبرنامه های خود را در قالب یک الگوی فکری در زمینه قرآن و عترت ارائه نمایند. تا دچار یکنواختی نشویم

او در ادامه گفت: بهتر است برنامه ها وتنوع ایده هادیده شود. لذا پایگاه های فرهنگی باید دائم فعال باشند و بسترهای ارتباطی را فراموش نکنیم

فتح اله افزود: با ایجاد الگوهای فکری در مقوله قرآن وعترت می توانیم خلاقیت های فرهنگی و نوآوری بوجود آوریم

در ادامه این جلسه مسئولین و کارشناسان حاضر در جلسه نظرات خود را بیان نمودند در پایان جلسه با انجام رای گیری از حاضران برای انتخاب دبیر شورای قرآن و عترت استان تهران آقای ناصر رضایی با اخذ بیشترین آرا به عنوان دبیر انتخاب شد رضایی در انتخابات دوره قبل هم برگزیده ودر این مسئولیت فعالیت می کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا وفایی مدیر کل فرهنگی ورزشی سازمان مرکزی مهمان ویژه این نشست در گفتگو با اعضای شورای قرآن وعترت اظهار کرد: قرآن کتاب اخلاق ،عبودیت وتمسک به ریسمان الهی است و هدف در قرآن شناخت ورسیدن به عبودیت در مقابل خود خداوند است هر چیزی که ما را به خداوند نزدیک کند وسیله تقرب است و خداوند هدف نهایی است.

ایشان در ادامه از کارشناسان قرآنی به جهت تلاش ها و زحمات شان قدردانی کردند. و در پایان این نشست مصوب شد آیین نامه ها ،بخشنامه های سازمانی ،ابلاغیه ها در قالب صورت جلسه سه صفحه ای تنظیم و وظایف واحدها ، استان ها و سازمانها تصریح شده و همکارانی که در کانون های قرآن وعترت فعالیت می کنند به نحوه شایسته ای تقدیر شوند .