شنبه, 4 خرداد 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای های غرب استان تهران: الگو برداری از خط مشی معلمین بهترین الگو برای جوامع می باشد.
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۵

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

آموزش ما فقط وابسته به اصول کلاسیک نمی باشد یکی از این آموزش ها مهارت خوب زندگی کردن می باشد

به مناسبت هفته معلم  آئین تجلیل از مقام معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران شهرقدس با حضور استادان کارکنان ودانشجویان صورت گرفت.

به پاس قدردانی از جایگاه معلم وتجلیل از استادان برتر دانشگاهی و همچنین گرامیداشت اعیاد شعبانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس مراسم روز معلم را با حضور جمعی از اساتید کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار کرد.

در ابتدای مراسم مهدی فتح اله رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدهای غرب استان تهران ( شهر قدس) در سخنانی به پیشینه ی نامگذاری روز استاد اشاره و اظهار کرد: روز 13 مهر به عنوان روز معلم شناخته شده است اما برخی کشورها از جمله ایران روز دیگری را رسما اعلام کردند

وی گفت:  پیش از انقلاب و در سال 89 در پی اعتراضات صنفی معلمان یکی از آنها در روز 12 اردیبهشت به شهادت رسید و همین روز به نام معلم ثبت شد پس از انقلاب نیز از استاد والامقام و عارف وارسته شهید مرتضی مطهری در همین روز به دست گروهک وعاملان منافق وتروریستی به شهادت رسید و این روز به عنوان روز معلم در تاریخ انقلاب اسلامی جاودانه شد.

این مقام مسئول گفت:  این ایام را بر شما استادان گرانقدر ارج می نهیم

فتح اله افزود: لذا به صورت کوتاه چند نکته ای را عرض میکنم ما در آموزه های علمی، فرهنگی و همچنین ملی خودمون در مورد مقام معلم مطالب زیادی شنیدیم و بسیار در این حوزه تاکید شده و از این مطالب بهره برداری شده و برای همه ما لازم هست به آن بپردازیم، نکته جالب اینست که در دنیای امروز اون چیزی که به عنوان نقش و وظیفه ی معلم از آن یاد می شود که به استناد مراجع رسمی در حوزه ی علم و دانش و تعلیم و تربیت در حوزه ی سواد نام برده می شود اینست که انسان با سواد انسانی است که برخوردار و بهره مند از قدرت ها و توان مندی های شایسته و اثر بخش برای زندگی مناسب با صرف نظر از مفاهیم جزئی تری که  برای این مفهوم عنوان شده و اگربخواهیم بیان کنیم و در مورداین موضوع مو شکافی بکنیم علی القاعده می بایست علم و دانش و سواد به استناد این تعبیر و مفهوم صرفا محدوده به حوزه ی سواد کلاسیک و دانشگاهی و آکادمیک نمی شود.

او تصریح کرد: منظور از با سواد بودن به ذهن سپردن حجم زیاد از محفوظات واطلاعات نیست

فتح اله خاطر نشان کرد: سواد به ذهن سپردن انواع و اقسام مدل ها و فرمول ها و روابط علمی و تخصصی در حوزه های مختلف نیست بلکه اگرچه بخشی از کسب علم، دانش و توانمندی به تسلط و مهارت این علوم تاکید دارد منتها به نظر می رسد که مفاهیم رایج در دنیای امروز موضوع را سواد به شکل دیگری در حوزه ی کسب مهارت توانمندی و شایسنگی شکل می دهد وبه نظر میرسد  این مفاهیم راباید در عرصه  های بیشتری به کار ببریم و آموزش ما فقط وابسته به اصول و مدل کلاسیک نباشد لذا یکی از این آموزش ها مهارت خوب زندگی کردن می باشد.

فتح اله افزود: ما از معلم ها و استادان مان فقط فرمول ومحفوظات یاد نمی گیریم

بلکه استادان فرهیخته آن چیزی که به یاد ما می ماند الگوی فکری، اخلاقی، رفتاری و... است و باید بدانیم الگو برداری از خط مشی معلمین بهترین الگو برای جوامع می باشد.

در خاتمه برنامه استادان ودانشجویان به مزار شهدای گمنام واحد رفته وبه مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام نموده و مراسم مذکور با قرائت فاتحه ونثار صلوات به روح پرفتوح شهدای گمنام به پایان رسید.