دوشنبه, 27 خرداد 1398
ارسال نوبت دوم كمك های نقدی وغیر نقدی به مناطق سیل زده كشور
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۲

به همت معاونت فرهنگی ودانشجویی وبا تلاش های صورت گرفته از طرف ستاد بسیج سه گانه واحد مشتکل از بسیج دانشجویی ،بسیج اساتید وبسیج کارکنان کمکهای نقدی وغیرنقدی به مناطق سیل زده کشور ارسال گردید روز گذشته در دومین نوبت  کامیون حامل کمکهای غیر نقدی با مدیریت وراهبری بسیج دانشجویی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس به مناطق سیل زده کشور ارسال شد.
گفتنی است بخشی از کمک های نقدی از محل حقوق کارکنان واستادان دانشگاه در 31 اردیبهشت از محل حقوق کارکنان به همت معاونت اداری مالی طبق هماهنگی به عمل آمده کسر و به حساب مردم سیل زه با مدیریت و هماهنگی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واریز شد همچنین شنیده ها حاکی از آن است بخش دیگری از کمک های نقدی از محل حقوق دریافتی استادان وکارکنان در پایان ماه جاری ارسال خواهد شد.
دکتر مهدی فتح اله رئیس واحدهای غرب استان تهران (شهرقدس -ملارد-صفادشت )از همدلی و همکاری استادان،کارکنان وهمراهی دانشجویان از جمله تشکل بسیج دانشجویی در ارسال کمکهای مردمی به مناطق سیل زده قدردانی کرد.