دوشنبه, 27 خرداد 1398
جلسه توجیهی مراقبین امتحانات
به منظور خدمات رسانی بهینه و رعایت حقوق دانشجویان وکمک به برگزاری امتحانات با رعایت اصول و قوانین مقررات آموزشی ، جلسه توجیهی ویژه عوامل اجرایی امتحانت در سالن اجتماعات دانشکده فنی مهندسی برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۳/۲۲

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

جلسه توجیهی مراقبین امتحانات با هدف برپایی امتحانات پایان ترم وبه منظور رعایت اصول و قوانین آموزشی ودر راستای خدمت رسانی مفید به دانشجویان و همچنین رعایت حقوق دانشجویان برگزار گردید.

در این جلسه دکتر عبداله قاسمی پیر بلوطی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی در خصوص نحوه برگزاری امتحانات، ایجاد فضای آرام، بوجود آوردن شرایط مناسب برای دانشجویان و رعایت حقوق دانشجویان و همچنین خدمات رسانی بهتر و مفیدتر با رعایت بخشنامه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی مطالبی را بیان نمود

در پایان این جلسه پرسش و پاسخ و پیشنهادات لازم به منظور هم افزایی و خدمت رسانی صحیح با رعایت مقررات آموزشی از سوی کارکنان، استادان و عوامل اجرایی امتحانات مطرح شد و برنامه برگزاری امتحانات پایان ترم به جمع بندی رسیدگفتنی است امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس از روز شنبه بیست وپنجم خردادماه آغاز شده و زمان برگزاری امتحانات پایان ترم به مدت دو هفته از تاریخ مذکور می باشد .