دوشنبه, 1 مرداد 1397
برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز استان تهران معرفی شدند
 ۱۳۹۶/۱۲/۱۰

برگزاری مسابقات تنیس روی میز استان تهران به میزبانی واحد شهرقدس

مسابقات تنیس روی میز بین دانشجویان  دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد شهرقدس برگزار شد. در حاشیه این مسابقات دکتر علی رضا زندمدیر کل امورورزشی درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد:

تعداد ۱۰ تیم در این مسابقات ثبت نام کرده اند که هر تیم از ۴ بازیکن ۱ مربی و ۱ سرپرست تشکیل شده است.

زند گفت : تیم های شرکت کننده از واحد های تهران مرکز ، تهران شمال ، تهران جنوب ، تهران شرق ، تهران غرب  ، واحد شهرقدس ، واحد اسلام شهر ، واحد رودهن ، واحد یادگار امام شهر ری واحد علوم  پزشکی می باشند.

زند در ادامه صحبت های خود گفت : بیشتر بازیکنان ملی در این مسابقات شرکت کرده اند و این مسابقات از سطح بسیار بالای برخوردار است.

این مقام مسئول گفت : برخی از واحدها تیم های اصلی خود را جهت شرکت در مسابقه معرفی نکرده اند.

وی در پایان صحبت های خود گفت : این مسابقات به صورت تیمی و انفرادی و همانند مسابقات آسیایی به صورت حذفی برگزار می شود.

برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز استان تهران معرفی شدند

این دوره از مسابقات تا ساعت 22 به طول انجامید و دربین تیم های شرکت کننده از دانشگاه های استان تهران ازمیان  ۱۰ تیم شرکت کننده : واحد تهران شمال مقام اول ، واحد تهران مرکزی مقام دوم و واحدهای اسلام شهر و یادگار امام شهر ری مشترکا مقام سوم را کسب کردند.

در مسابقات انفرادی که با شرکت ۳۴ بازیکن به شیوه ی حذفی انجام شد پس از انجام ۳۳ مسابقه انفرادی مقام های اول تا سوم به شرح زیر می باشد:

آقای پویا دلواری از واحد تهران شمال مقام اول

آقای عادل رضائیان از واحد اسلام شهر مقام دوم

آقایان مهدی عبادی زاده از واحد شهرقدس و آرمین توحیدی از واحد تهران مرکزی مشترکا مقام سوم را به خود اختصاص دادند.