دوشنبه, 2 مهر 1397
جشن فارغ التحصیلی سال 1397
 ۱۳۹۷/۰۲/۰۵

((جشن دانش آموختگی سال 97 دانشگاه آزاد واحد شهر قدس))

واحد شهرقدس

معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد جشن دانش آموختگی را برگزار می نماید.

به اطلاع دانشجویان محترم تمامی مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه که در سال تحصیلی 94 و 95 دانش آموخته شده اند، می رساند جشن دانش آموختگی در تابستان 1397 در سالن ورزشی امام علی (ع ) واحد برگزار خواهد شد.

روز و ساعت دقیق برگزاری جشن دو هفته قبل از برگزاری جشن اطلاع رسانی خواهد شد.

دانشجویان در ارسال شماره تلفن همراه خود دقت لازم داشته باشند، لازم به ذکر است اطلاع رسانی در خصوص برگزاری جشن از طریق شماره تلفن ارائه شده خواهد بود.

دانشجویان شرکت کننده به موارد زیر توجه نمایند:

1-      مهلت ثبت نام تا پایان خرداد ماه 1397 و صرفاً از طریق ارسال پست الکترونیک به آدرس    fatemh.khalaj.1395@gmail.com یا نمابر به شماره 46896459 انجام خواهد شد. در صورت تکمیل ظرفیت، ثبت نام زودتر از مهلت اعلام شده متوقف خواهد شد

2-      هزینه ثبت نام به ازای هر دانشجو مبلغ 000/200 ریال (دویست هزار ریال) است که تاریخ واریز و شماره حساب متعاقباً اعلام می‌شود.

3-      هر دانشجو حداکثر می تواند دو همراه داشته باشد(بابت حضور همراهان هزینه ای دریافت نمی شود).

4-      لباس فرم دانش آموختگی برای مراسم دانش آموختگی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت،که پس از پایان برنامه تحویل گرفته می‌شود.

5-      تهیه عکس یادگاری در آتلیه‌‌ای که به همین منظور تدارک دیده خواهد شد، ممکن خواهد بود.

6-      مسئولیت عدم دقت در وارد کردن اطلاعات در سامانه ثبت نام و پرداخت به عهده خود دانشجویان است.

7-      پس از پرداخت هزینه ثبت نام جشن دانش آموختگی، استرداد هزینه امکان پذیر نخواهد بود.

8-      در صورت داشتن سوال و هر گونه مشکل لطفاً به پست الکترونیک  fatemh.khalaj.1395@gmail.com   اطلاع دهید.

این برگه به صورت پیش ثبت نام است.

معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد

دانلود فرم ثبت نام فرم ثبت نام.docx