۱۳۹۷/۱۰/۰۵
تسلیت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی، ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی برای مجروحان حادثه واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات، به خانواده جان‌باختگان تسلیت گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی با صدور پیامی، ضمن تسلیت به خانواده‌های بازماندگان سانحه تلخ واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات، برای مجروحان آرزوی سلامت و بهبودی کرد.

در متن این پیام آمده است: «ضایعه درگذشت جانسوز، ناباورانه و اندوه‌بار تنی چند از دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران بر اثر واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان این دانشگاه موجب تأسف و تألم گردید. ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی کامل برای مجروحان این حادثه تلخ، با تمام توان پیگیر درمان کامل مصدومان خواهیم بود و از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

این‌جانب به خانواده‌های داغدار دانشجویان جان‌باخته این سانحه ناگوار تسلیت گفته و برای آن عزیزان سفر کرده رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.»

5.4.0.0
    V5.4.0.0