۱۳۹۸/۰۴/۱۷
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران:
60درصد از قهرمانان ورزشی عضو مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی هستند
قدس- رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران گفت: اولین رویداد بزرگ مسابقات تنیس روی میز کشوری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس برگزار خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران خبر داد: واحد شهرقدس میزبان بزرگترین رویداد سراسری و کشوری مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد شهرقدس؛ مهدی فتح اله در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد : دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس یکی از مدعیان ورزشی در شاخه تنیس روی میز می باشد که در سنوات قبل هم مقام هایی کسب نموده و امیدواریم در این دوره از مسابقات سراسری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به واسطه پتانسیل ها و ظرفیت های ورزشی و تخصص و مهارت همکاران ما در این رشته ورزشی خوش بدرخشند..

وی افزود: مجموعه مسابقات تنیس روی میز در دو بخش خواهران و برادران برگزار خواهد شد که از تاریخ ۲۰ تیر لغایت ۲۵ تیر ماه میزبان ورزشکاران دانشجوی برادران و از تاریخ ۲۶ تیر ماه لغایت ۳۱ تیر میزبان ورزشکاران دانشجوی خواهران خواهیم بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد های شهرقدس ، ملارد و صفا دشت گفت: پیش بینی دوستان در برگزاری این مسابقات حضور بالغ بر ۳۰ تیم تخصصی از واحدهای سراسر کشور می باشد که هر تیم متشکل از چهار شرکت کننده و یک سرپرست تیم و یک مربی می باشد.

فتح اله اذعان داشت: رشته ورزشی تنیس روی میز به دلیل شکل،ساختار و ماهیت روز به روز در نزد جوانان بیشتر طرفدار پیدا می کند و در این رشته ورزشی قهرمانان ملی خیلی خوبی را در مجموعه دانشگاهی بخصوص اواحد شهرقدس را داریم. که باید زیر ساخت های مناسب برای این رشته ورزشی را فراهم نماییم.

وی گفت: منتخبین این دوره ضمن این که توسط مقامات مربوطه در دانشگاه مورد تقدیر خواهند گرفت به عنوان تیم منتخب دانشگاه آزاد اسلامی برای مسابقات ملی و بین المللی معرفی خواهند شد که این موضوع حائز اهمیت وموردتوجه ورزشکاران می باشد. و باعث می گردد مسابقات در سطح بالایی برگزار شود.