۱۳۹۸/۱۲/۲۷
پیام تبریک دکتر عبدالله قاسمی پیر بلوطی به مناسبت فرارسیدن سال 1399
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

پیام تبریک دکتر عبدالله قاسمی پیر بلوطی به مناسبت فرارسیدن سال 1399

دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران مشتمل بر سه واحد شهرقدس /ملاردوصفادشت

در اسفند ماه سال جاری روزهای پرتکاپویی پشت سر نهاده شد وبه لطف خداوند متعال وحمد وسپاس خدا راتا به این لحظه موردی مبنی بر مرگ ومیرکرونا در واحدهای دانشگاه مشاهده نشده است  و به مناسبت فرارسیدن سال جدید خبرنگار خبرگزاری آنا دیدار گفتگویی با سرپرست واحدهای شهرقدس ،ملارد وصفادشت انجام داد دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی اظهار کرد :

بهار از راه می رسد زمین نفسی دوباره می کشد، برگ ها به اذن باری تعالی به رنگ در می آیند و گل ها به طبیعت لبخند می زنند و پرنده ها آواز می خوانند و در این رویش سبز دوبارباید ببینیم من، شما وماکجا ایستاده اییم؟سهم ما در این دگرگونی کجاست؟ پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟زمین سلامت رویشی جدید را آغاز می کند و سال جدید می آید وهمواره با نام خدای متعال امید را در دل ها زنده می کند.

حالا که :

نوروز، نماد جاودانِ نو شدن است                      تجدید جوانیِ جهان کهن است

زین ها همه خوب تر که هر نو شدنش                 یادآور نام پاک ایرانِ من است

این مقام مسئول گفت: من به نوبه خودم عید نوروز و فرا رسیدن سال نو را که نوید بخش افکار نو، وتحول در قلوب وامید به آینده است که با لطف خدای متعال بهتر از گذشته باشد. در سال جدید سلامتی، موفقیت، مهر و دوستی و عشق را برای ملت شهید پرور ایران ، جامعه خدوم پزشکی ، فرهیختگان دانشگاهی ،استادان ،کارکنان ،دانشجویان وخدمت  ریاست محترم هیات موسس (جناب آقای دکتر ولایتی)، اعضای محترم هیات موسس، ریاست عالی دانشگاه (جناب آقای دکتر طهرانچی)، رئیس محترم استان تهران (جناب آقای دکترآقا میری)، اعضای محترم دبیر خانه هیات امنای استان و کلیه عزیزانی که ممکن است از قلم بیفتد تبریک عرض می کنم و از دانشجویان ونخبگان باشگاه پژوهشگران واحد شهر قدس که در مقابله با پیشگیری از شیوع بیماری کرونا سهم کوچک ولی ارزشمند وتسلی بخش  ایفاد کردند تشکر ویژه دارم.

از همه همکاران عزیز هرسه واحددانشگاهی،شهرقدس،ملاردوصفادشت که در سال گذشته زحمات بی شائبه ای در تعالی و پیشرفت هرسه واحد داشتند کمال سپاس وتشکر را دارم.

آرزومندم. حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد برای همه هم وطن های  ایرانی ومسلمانان وآزاده خواهان جهان مبارک باشد وبنده به نوبه خود تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال و سبحان برای شما مردم شریف ایران عزیزان مسئلت می نماییم. وامیداست دیگر کشورعزیز ایران شاهد اتفاقات تلخ سال 98 نظیر از دست دادن سردار دلها، حوادث تلخی نظیز سیل ،زلزله وسقوط هواپیما و

بیماری کوید 19نباشیم .انشالله تعالی