۱۳۹۹/۰۲/۲۴
اطلاعیه وام دانشجویی

اطلاعیه:

ضمن قبولی طاعات و عبادات، با توجه به شرایط کنونی به دلیل بیماری کرونا، برای رفاه حال دانشجویانی که بابت شهریه به دانشگاه بدهکار هستند فرصتی برای تبدیل بدهی خود به وام (بدون بهره) پیش آمده است که تنها تا 5 خرداد فرصت دارند برای درخواست وام به پورتال خود مراجعه و نوع وام خود را به شرح ذیل انتخاب نمایند:

1- وام کوتاه مدت

برای دریافت این وام پس از ورود به پورتال دانشجویی، از منوی صندوق رفاه ، درخواست وام گزینه تقسیط بدون چک را انتخاب و درخواست خود را ثبت نمایید.وام مذکور بدون کارمزد و ضمانت بوده که در 3 قسط باید تسویه گردد.

2- وام میان مدت

برای دریافت این وام پس از ورود به پورتال دانشجویی ، از منوی صندوق رفاه، درخواست وام گزینه تامین شهریه را انتخاب و درخواست خود را ثبت نمایید.وام مذکور بدون کارمزد بوده و نیاز به یک فقره چک طرح صیاد (به مبلغ 120% وام) در وجه صندوق رفاه دانشجویی واحد شهرقدس جهت ضمانت می باشد که پس از تسویه وام ، به دانشجو عودت داده خواهد شد.

لازم به ذکر است دانشجویان ترم آخر نمی توانند از وام های مذکور استفاده نمایند و جهت تسویه بدهی خود می توانند یک فقره چک با طرح صیاد در تاریخ مشخص شده از سوی صندوق رفاه دانشجویی جهت وصول، ارائه نمایند.

توجه : دانشجویانی که درترم جاری از وام کوتاه مدت استفاده نموده اند جهت دریافت وامهای مذکور نباید اقساط معوقه داشته باشند.

قابل توجه دانشجویان ورودی نیمسال بهمن ماه 98 :

پرداخت اقساط وام دریافتی در ایام ثبت نام از طریق پورتال دانشجویی قسمت صندوق رفاه امکان پذیر می باشد.خواهشمند است نسبت به پرداخت اقساط معوقه وام خود اقدام نمائید.