۱۳۹۹/۰۵/۰۱
دستورالعمل برگزاری كلاس‌های عملی دانشگاه آزاد ابلاغ شد

uni.qods «دستورالعمل نحوه برگزاری کلاس های دروس عملی نیمسال دوم و دوره تابستان سال تحصیلی ۱۳۹۹_۱۳۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی» ابلاغ شد.
شروع کلاس های عملی دروس ترم دوم ۹۸_۹۹ طبق برنامه ریزی ترم گذشته در همان روز و همان ساعت از تاریخ ۹۹/۰۵/۰۴ آغاز گردیده و تا پایان شهریور ۹۹ ادامه خواهد داشت.
با توجه به تأکید رئیس دانشگاه مبنی بر به حداقل رساندن جابجایی دانشجویان در شرایط کنونی و به منظور حفظ سلامتی دانشجویان، دستورالعمل نحوه برگزاری کلاس های دروس عملی، کارگاهی، آزمایشگاهی و قسمت عملی دروس نظری-عملی در نیمسال دوم و دوره تابستان سال تحصیلی 1399-1398 ابلاغ شده است.
براساس این دستورالعمل، کلاس های درس عملی، کارگاهی، آزمایشگاهی و قسمت عملی دروس نظری-عملی باید طی چند روز به صورت پیوسته با در نظر گرفتن ظرفیت هر کلاس (در گروه های 3 تا 7 نفره) و با رعایت فاصله اجتماعی و تمام پروتکل های بهداشتی برگزار گردد.
در این دستورالعمل آمده است: درخصوص کلاس‌های عملی، کارآگاهی و آزمایشگاهی که دانشجویان با ادوات و ابزار کار به صورت مستقیم مشغول فعالیت هستند، ضروری است به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزاری این کلاس‌ها برای گروه‌های تعیین‌ شده در هر روز به صورت پیوسته و در چند روز متوالی برگزار شود. بدیهی است ضدعفونی ابزار کار در هر روز کاری الزامی است.
همچنین درخصوص دروس تربیت‌بدنی اعم از عمومی و تخصصی، بخش نظری این دروس به صورت مجازی برگزار و ارزیابی پایان نیمسال نیز به صورت مجازی انجام می شود.
در بخش عملی نیز طبق دستورالعمل وزارت ورزش و جوانان، واحدها و مراکز دانشگاهی باید ابتدا اماکن ورزشی مورد نظر را در سامانه http://salamat.gov.ir ثبت نام کرده و سپس اساتید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در هریک از گروه های چند نفره دانشجویی (حداکثر 10 نفر) نسبت به تدریس قسمت عملی آن اقدام کنند.

5.7.4.0
    V5.7.4.0