۱۳۹۹/۱۱/۲۶
دانشگاه همراه با انقلاب/۱۸۷ فیاض‌بخش:
پرورش نسل شجاع از تجلیات مكتب فاطمی است
پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۲۹

پرورش نسل شجاع از تجلیات مکتب فاطمی است

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از والاترین تجلیات مکتب فاطمی را باید در مادران و زنانی سراغ گرفت که با پیروی و الگوپذیری از حضرت فاطمه زهرا(س) نسلی مؤمن، شجاع پرورش دادند.

نفیسه فیاض‌بخش در حاشیه مراسم گرامی‌داشت پیروزی انقلاب اسلامی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر‌قدس برگزار شد در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی واحد شهر‌قدس اظهار کرد: اگر بخواهیم در مورد سبک زندگی حضرت زهرا با استفاده از حدیث شریف‌کسا سخن بگوییم حضرت صدیقه طاهره در عفت، حیا، بندگی و عبادت بی‌همتا بود.

وی افزود: حضرت زهرا علاوه بر فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی در تحکیم بنیان‌خانواده و زمان‌شناسی امور خانه و خانواده در نوع خود بی‌نظیر بود؛ به‌طوری‌که دفاع جانانه ایشان از امام زمانش(ع) در نوع خود بی‌بدیل است.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: سالروز میلاد بانوی بی‌همتای خلقت، حضرت فاطمه زهرا(س) که به‌عنوان روز مادر نامگذاری شده، شخصیت وارسته و برجسته ایشان الگویی برای جامعه‌ای متعالی در راستای بنا نهادن خانواده‌ای مستحکم در برابر فراز و نشیب‌های زندگی است.

این مسئول مطرح کرد: باید در مورد سبک زندگی حضرت زهرا تأمل‌کنیم و اینکه این بانوی بزرگ عالم چگونه  خانه و خانواده را اداره می‌کرد و اگر دقت کرده باشیم در احادیث و روایات می‌بینیم که حضرت وقتی پاسخ سلام امام حسن(ع) را می‌داد از بهترین واژه‌ها نظیر نور چشمم استفاده می‌کرد.

فیاض‌بخش بیان کرد: در حدیث کسا از" فرهنگ نگاه" سخن گفته‌شده و این نکته حائز اهمیت است که حضرت زهرا(س)می‌فرمایند وقتی پدرم وارد منزل می‌شد و می‌گفتند احساس ضعف دارم من نگاهی عمیق به او می‌کردم و این نگاه عمیق صفا و صمیمیت را در خانه ما افزایش می‌داد، آن حضرت سلام را به‌عنوان کلام خداوند تلقی می‌کند و تکرار این نام به‌صورت تعمدی عشق،  محبت و دوستی به خانواده ارمغان می‌آورد.

وی اظهار کرد: یکی از والاترین تجلیات مکتب فاطمی را باید در مادران و زنانی سراغ گرفت که با پیروی و الگوپذیری از بزرگ بانوی خلقت حضرت فاطمه‌زهرا(س) نسلی مؤمن، شجاع پرورش دادند.

این مسئول تبیین کرد: زنان فداکار ایران اسلامی امروز در عرصه اجتماعی و فعالیت‌های فرهنگی جامعه به‌ویژه صحنه‌های کارآفرینی، اشتغال و کمک به تولید و کسب‌وکار به نقش و مسئولیت خطیر خانه و خانواده‌های خود جامه عمل پوشاندند و در مسئولیت‌های مختلف کار و مدیریت و مسیر اعتلای اقتصادی کشور حضوری شایسته داشته و  دارند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: باید همه زنان هم‌زمان  با حضور در فعالیت‌های اجتماعی و با حفظ بنیان خانواده تلاش کنیم که خانواده مستحکمی داشته باشیم و باکمی تأمل و تفکر و مطالعه زندگی فاطمی را الگو قرار بدهیم.

5.7.4.0
V5.7.4.0