۱۳۹۸/۰۶/۱۰
اجرای عملیات گرافیگ محیطی به روش نقاشی دیواری وخطاطی

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شهر قدس برگزار كرد:

به منظور زیبا سازی فضاهای شهری نقاشي و خوشنویسی ديوار مركز خيريه سيد الشهدا با حضور تعدادی از اعضاي كارگروه فرهنگ و هنر ياس و اعضای نخبگان وبرگزیدهای بخش طراحی ونقاشی باشگاه پژوهشگران جوان واحد شهر قدس و همچنین با همكاري تعدادی از هنرمندان داوطلب رشته های هنر ومعماری پروژه زیباسازی محیط انجام شد. اين اقدام به منظور زیباسازی دیوارهای محوطه مجموعه خیریه سیدالشهدا در نيمه دوم مرداد ٩٨ آغاز  و در هفته اول شهریورماه به پایان رسید وبه مناسبت آغاز هفته دولت روز گذشته رونمایی شد .

هنرمندان ودانشجویان اعضای باشگاه پژوهشگران در اجرای این پروژه زیباسازی وطراحی گرافیک محیطی از گروهای مختلف حضور داشتند که تيم طراحي ، نقاشي و خوشنویسی متشكل از اعضای باشگاه و هنرمندان .... با نامهای فاطمه برگی ،مرتضی سمندری ، نگار خرمی ،پریسا احمد زاده ، نگین معظمی و علی تبریزی در گام نخست پس از بررسي محلهای اجرای پروژه و طراحي پلان های اوليه ، مراحل اجراي طرح روي ديوار ساختمان مجموعه خیریه را بعهده گرفته و طرح مورد نظر را پياده سازي نمودند.

گفتنی است اينگونه اقدامات با هدف افزايش روحيه مشاركت جمعي در راستاي ايجاد شهري زيبا و همچنين افزايش روحيه نشاط برای اهالی بومی شهرستان  و مراجعین محترم در دسترسی های محلی به همت دانشگاه آزاد اسلامی انجام گرديد.

شايان ذكر است مركز خيريه سیدالشهدا زير نظر كميته امداد با هدف كمك به خانواده هاي كم بضاعت، بي بضاعت،بی سرپرست، بدسرپرست و معلولان فعاليت مي كند و توسط خيرين ومعتمدین محلي اداره ميگردد. که با حضور اعضا ودانشجویان باشگاه پژوهشگران جوان این نوع همکاری ها صورت گرفته است