۱۳۹۸/۰۶/۱۱
خلج با آنا مطرح کرد؛
آماده‌سازی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان برای ورود به حوزه صنعت
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس آماده‌سازی اعضای این باشگاه برای ورود به حوزه صنعتی و کاربردی‌کردن علوم را از اهداف نهاد متبوع خود دانست.

زهرا خلج رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرقدس اظهار کرد: هدف باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان علاوه بر شناسایی و جذب استعدادها، آموزش‌دهی در سطوح مختلف، جهت‌دهی و ساماندهی صحیح به دانشجویان و اعضای باشگاه در حوزه‌های علمی پژوهشی، امور فرهنگی و آماده سازی آنان برای ورود به حوزه  صنعتی و کاربردی کردن علوم است.

وی افزود: باشگاه پژوهشگران سعی دارد که با بهره‌مندی از تسهیلات مختلف، کارگاه‌ها و سمینارهایی را از پایه‌ای‌ترین و عمومی‌ترین حمایت‌های باشگاه برای دانشجویان عضو به نحوه شایسته انجام دهد و اعضای باشگاه در همه سطوح می‌‌توانند از این امکان بهره‌مند شوند.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با توجه به برگزاری کارگاه اسکیس و راندو توسط این باشگاه عنوان کرد که این کارگاه به‌منظور ارتقای سطح علمی و افزایش مهارت دانشجویان رشته معماری و در تداوم برنامه نوآوری و شبیه‌سازی محیط کار در واحدهای غرب استان تهران ویژه دانشجویان رشته معماری برگزار می‌شود.

خلج با اعلام اینکه این کارگاه عملی به‌دلیل استقبال بالا در ترم جاری برگزار و در ترم آتی نیز مجدد برگزار خواهد شد، بیان کرد: کارگاه سه‌روزه «اسکیس و راندو» به درخواست کارگروه معماری، عمران و شهرسازی باشگاه پژوهشگران جوان و طراحی و تدریس سجاد مظفریان در طول هفته جاری به مدت سه روز به‌صورت ورک شاپ برگزار می‌شود.

انتهای پیام/۴۰۶۲/