• ساعت : ۹:۳۳:۳۱
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۶/۱۲ 
  • کد خبر : ۷۰۴۷
مدیرکل دفتر گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی مطرح کرد؛
تشریح جزئیات كارگاه آموزشی «مباحث نوین تولید و فرآوری چندین گیاه دارویی، معطر مهم و استراتژیك»

مدیرکل دفتر گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی، جزئیات کارگاه آموزشی «مباحث نوین تولید و فرآوری چندین گیاه دارویی، معطر مهم و استراتژیک»  را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، روز دوشنبه کارگاه آموزشی «مباحث نوین تولید و فرآوری چندین گیاه دارویی، معطر مهم و استراتژیک» به همت مدیر دفتر گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی و با همکاری معاونت‌های باغبانی و زراعت وزارت جهاد کشاورزی با پروژه ملی گیاهان دارویی و معطر دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

تولید و فرآوری چند گیاه دارویی و معطر مهم استراتژیک نظیر لاواند یا اسطوخودوس فرانسوی، رزماری یا اکلیل کوهی، رازیانه یا بادیان رومی، انواع زیره‌ها که با همکاری مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس در مرکز آموزش عالی امام خمینی وزارت جهاد کشاورزی با حضور حسین زینلی مدیرکل دفتر تولید گیاهان دارویی و عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واحد شهر قدس برگزار شد، از مباحث این کارگاه یک روزه بود.

حسین زینلی مدیرکل دفتر گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی، اهداف این دوره را آموزش و به‌روزرسانی اطلاعات و دانش فنی مسئولان گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی استان‌های سراسر کشور و کارشناسان بخش گیاهان دارویی معاونت‌های باغبانی، زراعت و تبادل‌نظر کارشناسان و بررسی موانع تولید گیاهان دارویی در سراسر کشور عنوان کرد.

 وی با تقدیر از پژوهشگران، مدرسان، دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور به دلیل انجام پروژه‌های تحقیقاتی متعدد و فعالیت‌های تولیدی، فناوری و دانش‌بنیان در زمینه گیاهان دارویی و معطر اضافه کرد: این دانشگاه قصد دارد گام‌های اساسی و بلندی را در راستای توسعه، تحقیق و فناوری گیاهان دارویی و ایجاد قطب گیاهان دارویی و معطر در کشور و برندسازی آن بردارد.

مدیرکل دفتر گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد:  تعامل و همکاری بین وزارتخانه‌های جهاد  کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پژشکی و صنعت با دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند سبب کارآفرینی، رشد اقتصادی و تولید تجاری محصولات مهم گیاهان دارویی و معطر و فرآورده‌های آنها در سطح ملی و بین‌المللی شود، بنابراین این بخش از وزارت جهاد کشاورزی به همراه معاونت‌های باغبانی و زراعت، همکاری همه‌جانبه خود را در پروژه ملی گیاهان دارویی و معطر دانشگاه آزاد اسلامی اعلام می‌دارد.

زینلی همچنین بیان کرد: حضور دانشمندانی نظیر دکتر قاسمی پیربلوطی برای دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت جهاد کشاورزی به عنوان یک امتیاز می‌تواند ما را در رسیدن اهداف عالیه نظام در زمینه توسعه اقتصادی متکی به منابع غیرنفتی و پیشرفت در عرصه تحقیق، توسعه و فناوری گیاهان دارویی یاری کند.

مدرس کارگاه آموزشی «مباحث نوین تولید و فرآوری چندین گیاه دارویی، معطر مهم و استراتژیک» نیز مطرح کرد: ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و نگرش ویژه‌ای به تحقیق، آموزش و توسعه فناوری گیاهان دارویی و معطر و داروهای گیاهی در دانشگاه آزاد اسلامی دارد و بارها ریاست این دانشگاه بر بازمهندسی رشته‌های کشاورزی، مهارت‌افزایی دانشجویان و استادان، کار در مزرعه، کارآفرینی و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب‌وکارهای تولید گیاهان دارویی و داروهای گیاهی تأکید داشته‌ است.

عبدالله قاسمی پیربلوطی در ادامه این جلسه براساس گزارشی اظهار کرد: ۵ هزار هکتار اراضی در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در اقلیم‌های مختلف وجود دارد که به عنوان یک توانمندی بالقوه می‌تواند در تولید مواد اولیه داروهای گیاهی و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی نقش مهمی را در اقتصاد این دانشگاه و حتی اقتصاد مناطق مختلف کشور ایفا کند.

وی با نگرش موجود تحول‌گرایانه مدیریت فعلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: می‌توان با ایجاد یک شبکه سراسری آموزش، تحقیق، توسعه، فناوری و نوآوری گیاهان دارویی و معطر و به‌کارگیری تمامی توانمندی‌های موجود نظیر اعضای هیات علمی، پژوهشگران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، امکانات و تجهیزات پیشرفته موجود در دانشگاه آزاد اسلامی مانند تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته، ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی، فضاها و زیرساخت‌های موجود گام‌های اساسی را در ایجاد قطب و برندسازی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح ملی و بینالمللی برداشت.

در جمع‌بندی این کارگاه مقرر شد، تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه آزاد  اسلامی با موضوع همکاری و حمایت همه‌جانبه معاونت‌های باغبانی و زراعت وزارت جهاد کشاورزی با پروژه ملی گیاهان دارویی و معطر دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شود.

انتهای پیام/۴۰۷۸/     

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.4.0.0
    V5.4.0.0