۱۳۹۸/۰۸/۱۶
آغاز مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با رقابت ۴۸۰ نخبه قرآنی
آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۸
بیست و چهارمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با رقابت ۴۸۰ نخبه قرآنی از واحدهای دانشگاهی سراسر کشور آغاز شد.

آغاز مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با رقابت 480 نخبه قرآنی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، صبح امروز مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در دوره بیست و چهارم با حضور قاریان برجسته آغاز شد. این مسابقات به مدت دو روز به میزبانی واحد شهرقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات برگزار می‌شود.

در این مسابقات ۴۸۰ نفر از استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در رشته‌های قرائت (تحقیق، ترتیل)، حفظ پنج جزء، ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل، اذان و تواشیح به رقابت خواهند پرداخت.

بیست و چهارمین مرحله سراسری مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۲ تا ۱۴ آبان جاری در بخش استادان، دانشجویان و کارمندان به میزبانی واحد شهر قدس و با همکاری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

تجلیل از برگزیدگان این مسابقات در قالب مراسم اختتامیه ازجمله شاخص‌ترین برنامه‌های قرآنی بیست و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم خواهد بود.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲//