۱۳۹۸/۰۶/۱۱
در دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس
مسابقات سراسری تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ۱۲ واحد دانشگاهی و با حضور ۱۰ تیم كار خود را در دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس آغاز كرد.
مسابقات سراسری تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ۱۲ واحد دانشگاهی و با حضور ۱۰ تیم کار خود را در دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهر قدس، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران صبح امروز در مراسم افتتاح مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی که در واحد شهر قدس برگزار می‌شود، اظهار کرد: این دوره از مسابقات سراسری تنیس روی میز دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور ۱۲ واحد دانشگاهی و به‌صورت۱۰ تیمی واحدهای دانشگاهی از استان‌های مازندران، تهران، آذربایجان‌شرقی، خراسان‌رضوی، خوزستان، قزوین، کرمانشاه، نجف‌آباد و گیلان برگزار می‌شود.

مهدی فتح‌الله با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا، جانبازان و ایثارگرانی که این رویداد ورزشی به برکت نام این عزیزان برگزار می‌شود، ادامه داد: امیدواریم با برگزاری این دوره از مسابقات گام کوچکی برای ارزش نهادن به همه ایثارگری‌ها و جان‌فشانی‌های که این بزرگواران برای اعتلای ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و حمایت از ارزش‌های دینی به عمل‌آورده‌اند، باشیم.

وی افزود: آن چیزی که امروز به‌عنوان مبنای پیشرفت و بالندگی و توسعه در دستور کار نظام‌های مختلف ازجمله نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دارد توسعه مبتنی بر دانش است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران یادآور شد:  آگاهی و توانمندی و برگزاری این دسته از مسابقات ورزشی در مجموعه یک‌نهاد دانشگاهی زمینه‌ای برای تحقق بخشیدن به این امر است که می‌توانیم مسیر توسعه را در ابعاد مختلف دانش و توانمندی‌های جسمانی و روحانی طی کنیم.

فتح‌الله با آرزوی موفقیت برای ورزشکاران حاضر در این رقابت‌ها اظهار کرد: برخوردار‌شدن از مزیت‌های مختلف علمی و کسب آگاهی نسبت به موضوعات مختلف ازجمله مهارت‌های ورزشی در عرصه‌های مختلف قهرمانی در مسیر حرکت‌های رو به رشد و توسعه‌ای که در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و برای تحقق اهداف کشور عزیزمان است می‌تواند ارزش‌آفرین باشد.

به گزارش آنا، این مسابقات نخست به‌صورت مقدماتی دوره‌ای است که از هر جدول مقام‌های نخست و دوم به مرحله حذفی پیشرفته برای تعیین مقام راه پیدا می‌کنند، در بخش انفرادی نیز تعداد ۴۲ بازیکن حضور دارند که در یک جدول حذفی۶۴ تایی به رقابت خواهند پرداخت.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

5.4.0.0