۱۳۹۸/۰۷/۰۱
معاونت دانشجویی و فرهنگی
برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌ و با همکاری اداره شاهد و ایثارگران دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید مراسمی با حضور امام جمعه شهرستان، فرمانده نیروی انتظامی نماینده شهریار،قدس و ملارد، هیئت رئیسه دانشگاه ، دانشگاهیان و سایر مسئولان شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس برگزار شد.

در ابتدای مراسم بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، آقای دکتر عبداله قاسمی پیر بلوطی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس ضمن خوشامدگویی و خیر مقدم به میهمانان و دانشجویان درخصوص  گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید در کنار مزار مطهر شهدای گمنام مطالبی را بیان فرمودند.

ایشان فرمودند: جنگ تحمیلی در ابعاد مختلف بعد از جنگ جهانی دوم از مهم‌ترین جنگ‌های تاریخ به شمار می‌رود. وی با اشاره به اینکه جنگ تحمیلی از نظر زمان دو برابر جنگ جهانی اول و یک و نیم برابر جنگ جهانی دوم طول کشید اظهار داشت: مهم‌تریم ویژگی جنگ تحمیلی شرکت و حضور مجموعه‌ای از قدرت‌های جهان علیه یک کشور تازه انقلاب‌کرده بود. ایشان ویژگی مهم دفاع مقدس را رهبری یک مرجع تقلید شیعی به‌عنوان فرمانده کل قوا عنوان کردند و افزودند: آنچه که رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را در مقابل تهاجم همه‌جانبه استکبار جهانی به سرکردگی صدام به پیروزی رساند و ما را در جهان به‌عنوان اولین کشور مسلمان در مقابله با مستکبران و جهان‌خواران خبرساز کرد، فرماندهی امام راحل(ره) بود.