۱۳۹۸/۰۸/۱۶
دبیر مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی جهاد دانشگاهی:
دانشجویان قاری از استعداد‌‌های كشف‌نشده هستند
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۴۵
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی جهاد دانشگاهی گفت: «جمع کثیری از قاریان کشور را دانشجویان تشکیل می‌دهند و در میان آنان استعدادهای کشف نشده‌ای وجود دارد.»

رحیم خاکی در حاشیه مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرقدس درباره برگزاری مسابقات قرآنی دانشجویی اظهار کرد: «باید استعدادهای دانشجویی در خلال مسابقات قرآنی کشف شوند.»

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی جهاد دانشگاهی و داور مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: «خوشبختانه بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با حضور قاریان با استعداد آغاز شده و در این مسابقات رقابت تنگاتنگی بین شرکت‌کنندگان در جریان است.»

به گفته رحیم خاکی، این دور از مسابقات شروع خوبی داشته و امید است مراحل بعدی این مسابقات با همین کیفیت همراه باشد.

وی در تشریح برنامه‌های این دور از مسابقات گفت: « بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی به مدت دو روز از تاریخ ۱۲ تا ۱۳ آبان در بخش استادان، دانشجویان و کارمندان در رشته‌های قرائت (تحقیق، ترتیل)، حفظ پنج جزء، ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل، اذان و تواشیح به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس و با همکاری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.»

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: «اختتامیه این مسابقات روز ۱۴ آبان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در محل سالن آمفی‌تئاتر شهید حبیبی  دانشگاه علوم و تحقیقات برگزار خواهد شد و از برگزیدگان قدردانی می‌شود.»

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/