۱۳۹۸/۰۸/۲۵
معاونت دانشجویی و فرهنگی
نخستین دوره تشكل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی
نخستین دوره تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر محمد قربانی گلشن آبادی مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست با اشاره به اهمیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه، اظهار داشت: اکنون در نبرد چند جانبه‌ای قرار داریم که دشمنان سعی دارند در جبهه های مختلف فرهنگی و اقتصادی به مصاف جمهوری اسلامی ایران برآیند، در این راستا ده‌ها کانال ماهواره ای فارسی زبان تلاش دارند که با هجمه های سهمگین خود جوانان را هدف قرار دهند.

مدیرکل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های دشمن در حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی که با ابزارها و روش‌ها و متدهای جدید صورت می‌گیرد، تشکل‌های دانشجویی باید بدانند که در کجای این جبهه فرهنگی قرار دارند

وی با اشاره به نقش مهم حضور دانشجویان خواهر در برنامه های تشکیلاتی گفت: حوزه زنان حوزه حساس و اساسی است. با توجه به اهمیت این موضوع تشکل‌های دانشجویی به ویژه تشکل‌های خواهران از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند و باید محکم و استوار بایستند و برای حل مشکلات به کمک کشور بیایند.