۱۳۹۸/۰۸/۲۷
معاونت دانشجویی و فرهنگی
برگزاری جشن بزرگ آفتاب مهر ویژه دانشجویان جدیدالورود

برگزاری مراسم جشن بزرگ آفتاب مهر دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی99-98 در دانشگاه آزاد اسلامی واحدشهرقدس

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی وهمزمان با هفته وحدت ، مراسم جشن دانشجویان جدید الورود در سال تحصیلی 99-1398 در روز چهارشنبه  مورخه 22/8/98 ساعت 14 با حضور رئیس واحد، مسئولین دانشگاه و دانشجویان به همراه خانواده هایشان و مسئولان شهرستان قدس درطبقه اول ساختمان رفاهی مرکزی دانشگاه برگزارشد.

برنامه با قرائت تلاوتی از قرآن کریم و اجرای سرود جمهوری اسلامی آغاز شد در ابتدا جناب آقای دکتر قاسمی پیربلوطی رئیس واحد ضمن خوش‌آمد گویی به دانشجویان ورودی جدید و خانواده‌های محترم دانشجویان، با اشاره به تحول شرایط و ویژگی های کسب و کار و واقعیت های پیش رو اظهار داشت: هدف از تحصیل و علم آموزی، برخورداری از علم، دانش، معرفت و بصیرت است که منجر به رسیدن انسان به درجه تعالی و کمال می‌شود. وی ادامه داد: دوران تحصیل در دانشگاه و علم آموزی، بخشی از بهترین زمان زندگی است و پیامبر اکرم(صلی‌الله علیه و آله و سلم)فرمودند:" بهترین مردم کسی است که مردم از او بهره مند شوند". بنابراین طبق این حدیث دانشجویان باید اهدافی متعالی برای تحصیل در دانشگاه انتخاب نمایند.

در ادامه مراسم ذاکر اهل بیت آقای میثم خراسانی به مناسبت 17 ربیع الاول میلاد پیامبر اکرم(صلی‌الله علیه و آله و سلم) و امام جعفر صادق (علیه السلام)به مولودی خوانی پرداختند و سپس جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج اقای منصوری سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخت و بیان داشت: ضرورت دارد دانشجو با فضای دانشگاه و اقتضائات فرهنگی و آموزشی آشنا و اهتمام خود را صرف آموزش و تعالی روحی و معنوی خود نموده و در یادگیری تعلیم و تربیت فرصت را مغتنم شمارد.

سپس گروه ناشنوایان دستان گویا به سرپرستی سرکارخانم اصدقی با اجرای 4 برنامه  متنوع(میلاد پیامبر (صلی‌الله علیه و آله و سلم) ، اقوام، امام زمان(عج) و ایران) به هنرنمایی پرداختند در خاتمه مراسم آقای دکتر مظلوم معاون دانشجویی و فرهنگی واحد به عنوان میزبان مراسم به ذکر مطالبی در خصوص مسائل دانشجویی و فرهنگی همچون رعایت مقررات در دانشگاه ، لزوم شناخت ارکان و ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه، معرفی کانون‌های دانشجویی و تشویق به شرکت در کانون‌ها، تشکل‌های دانشجویی پرداختند. و در انتها برنامه قرعه کشی کمک هزینه سفر به مشهد مقدس بین دانشجویان حاضر در مراسم صورت پذیرفت و به هشت نفر کارت هدیه اهداء شد.