۱۳۹۸/۰۶/۱۲
قاسمی در گفتگو با آنا عنوان کرد:
جذب دانشجوی كارشناسی ارشد با مأموریت ایجاد كسب‌ و كار
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران گفت: جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد با مأموریت حل مشکلات جامعه در بخش صنعت و ایجاد کسب‌وکارهای جدید انجام می‌شود.

عبدالله قاسمی پیربلوطی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهر قدس درباره جذب دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران اظهار کرد: جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد با مأموریت حل مشکلات جامعه در بخش صنعت، مهارت افزایی، کارآفرینی و ایجاد کسب‌وکارهای جدید انجام می‌شود.

وی افزود: ظرفیت بالای علمی از مهم‌ترین توانمندی‌های واحدهای دانشگاهی غرب استان تهران (شهرقدس-ملارد و صفادشت) است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران (شهر قدس، ملارد و صفادشت) گفت: با شروع انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۸ ، واحدهای غرب استان تهران (شهر قدس، ملارد و صفادشت) با توجه به ظرفیت بالای علمی - آموزشی، پژوهشی، آزمایشگاهی و دارابودن بیش از ۷۰ رشته گرایش تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد از ظرفیت مطلوب و مناسبی برای پذیرش دانشجو برخوردار هستند.

قاسمی پیربلوطی افزود: واحدهای غرب استان تهران با درجه جامع (سطح ویژه) در چند سال اخیر به دلیل شرایط جغرافیایی و وجود زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی معمولاً به‌عنوان انتخاب نخست متقاضیان در برخی از رشته‌های تحصیلات تکمیلی مورد توجه قرارگرفته است.

وی با بیان توانمندی‌های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در  غرب استان تهران گفت: برخی از توانمندی‌ها و زیرساخت‌های شبکه دانشگاهی غرب استان تهران (شهرقدس-صفادشت-ملارد) نظیر سرای صنعت و تجارت، مدرسه اشتغال، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، مرکز رشد، مرکز فناوری و نوآوری، مراکز تحقیقاتی آزمایشگاهی و کارگاهی مجهز به دستگاه‌های پیشرفته،کتابخانه سنتی و دیجیتال، امکانات و تجهیزات کمک‌آموزشی، امکانات رفاهی، فرهنگی است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در غرب استان تهران اظهار کرد: علاقه‌مندان و متقاضیان می‌توانند از تسهیلات وام کوتاه‌مدت، وام بلندمدت، وام قرض‌الحسنه و تقسیط شهریه با چک برای پرداخت شهریه خود از طریق صندوق رفاه دانشجویی اقدام کنند.

قاسمی پیربلوطی افزود: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته می‌توانند با مراجعه به سامانه دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.Azmoon.org و مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به انتخاب رشته محل متناسب با کد مجموعه امتحانی خود اقدام کنند.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

5.4.0.0