۱۳۹۸/۰۷/۰۲

يكشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۰۸

استان‌ها/   تهران

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران معرفی شد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران با حضور دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و جمعی از مسئولان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، مراسم تکریم و معارفه رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران (شهرقدس،ملارد،صفادشت) در محل سالن اجتماعات شهید چمران دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس با حضور سید محمودرضا آقامیری دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی رئیس، حجت‌الاسلام جوکار امام جمعه شهرقدس، لیلا واثقی فرماندار و جمعی از مسئولان شهری و خانواده شهدا، استادان، کارکنان و دانشجویان واحد شهر قدس برگزار شد.

در این مراسم حکم سرپرستی عبدالله قاسمی پیربلوطی قرائت و به وی تقدیم و از تلاش‌های مهدی فتح‌الله با اهدای لوح  سپاس قدردانی شد.