۱۳۹۸/۰۷/۰۲
فرماندار شهر قدس
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران معرفی شد
لیلا واثقی سرپرست فرمانداری قدس در این مراسم اظهار کرد: حدود ۵۰ درصد فعالیت‌های اقتصادی در شهرستان قدس در حوزه صنعت است و همین موارد ضرورت ارتباط دانشگاه با صنعت بیشتر می‌کند که لازم است شکاف میان صنعت و دانشگاه کمتر شود.

وی افزود: به همین منظور در کارگروه اشتغال شهرستان در مقوله نهضت مهارت‌آموزی مطرح شد که دانشجویان فارغ‌التحصیل بتوانند اشتغال آینده خود را تأمین کنند.

سرپرست فرمانداری شهر قدس افزود: بیکاری معضلی برای دانشجویانی است که تحصیلاتشان به پایان رسیده  و  نبود کار برای آنان یکی از مشکلاتی است که به علت نبود شناخت بازار کار به وجود می‌آید و نمی‌توانند در بازار کار جذب شوند.

فرماندار شهر قدس

واثقی اشاره کرد: رشته‌هایی که جذب بهتری دارند، رشته‌های پزشکی هستند؛ زیرا دانشجویان علاوه بر واحدهای درسی، واحدهای عملی خود را در محیط کار مانند بیمارستان یا آزمایشگاه‌ها می‌گذرانند.

سرپرست فرمانداری قدس تصریح کرد: از اقدامات خوبی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس انجام‌شده، ایجاد مدرسه اشتغال و شبیه‌سازی محیط کار در محل تحصیل دانشجویان است و گذراندن دوره‌های کاری در محیط واقعی و در محیط تحصیل و موازی با دوران تحصیل تأثیر مهمی بر اشتغال دانشجویان دارد.