۱۳۹۸/۰۷/۰۲
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران:
۱۰ برنامه علمی برای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مشخص شده است
يكشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۹
استان‌ها/ تهران 10 برنامه علمی برای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مشخص شده است رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اعلام کرد: تاکنون ۴۰ برنامه علمی برای واحدهای دانشگاهی کشور مشخص شده که ۱۰ برنامه علمی برای استان تهران است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی غرب استان تهران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در مقایسه با ۲۲ واحد دیگر براساس ارزیابی شاخص‌های انجام شده به‌صورت تیم واحد موفق بوده است.

وی بیان‌ کرد: در بازدیدهای انجام‌شده، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در مقایسه با ۲۲ واحد دیگر دارای جایگاهی مقبول بوده و فضای آموزشی آن مطلوب است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افزود: نخستین سرای صنعت و تجارت، مرکز رشد، مرکز نوآوری و فناوری، مدرسه اشتغال در دانشگاه‌های استان تهران با کمک معاونت علمی پژوهشی، توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قدس ایجاد شده و این واحد دوشادوش دانشگاه‌های بزرگ کشور پیش می‌رود.

آقا‌میری خاطرنشان کرد: در فضای فعلی کشور انسان‌های قوی، توانا و باانگیزه می‌توانند کار را پیش ببرند و به موفقیت‌ها دست یابند.

وی درباره دانشگاه مسئله‌محور ادامه داد: امروزه مأموریت و سیاست دانشگاه آزاد مسئله‌محور بودن است و دانشگاهی که علم مفید ارائه می‌دهد و به‌دنبال حل  مسائل است، موفق می‌شود.

این مقام مسئول بیان کرد: در بخش تأمین منابع مالی غیر‌شهریه‌ای  به دنبال کسب منابع مالی از راه‌های دیگر هستیم تا انتخاب دانشجویان بر اساس کیفیت رشته باشد و دانشگاه آزاد به‌صورت رایگان ارائه خدمات آموزشی دهد و این امر توسط مدیران قوی، باانگیزه و حساس میسر خواهد شد و با بررسی‌های انجام‌شده دانشگاه آزاد اسلامی واحد قدس این ظرفیت را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۰ برنامه علمی در ۴۰۰ واحد دانشگاهی در سطح کشور اعلام‌شده و ۱۰ برنامه برای استان تهران و یک برنامه مختص واحد شهرقدس بوده و بر اساس ارزیابی شاخص‌های انجام‌شده، مجموعه دانشگاه آزاد قدس به‌صورت تیم واحد موفق بوده است.

آقامیری تصریح کرد: آمادگی گسترش دانشگاه آزاد اسلامی واحد قدس را داریم و زمینه گسترش در این واحد امکان‌پذیر است؛ چراکه دانشگاه باید نقش خود را بر اساس نیاز ملی و مسئولان شهر ایفا کند تا همراه با صنعت پیشرفت داشته باشد.