پورتال سازمانی

پرتال سازمانی

پورتال هوشمند

لطفا برای نمایش کامل خبر روی تصویر کلیک نمایید.

اطلاعیه جهت ثبت نام پذیرفته شدگان

پذیرفته شدگان گرامی جهت ثبت نام در این واحد دانشگاهی ابتدا فایل مدارک ذیل را تهیه نموده و بر روی دکمه ثبت نام کلیک نمایند.

مدارک مورد نیاز:

نام مدرک حداکثر حجم
1 عکس 3 در 4 پرسنلی 100
2 صفحه اول شناسنامه 600
3 صفحه توضیحات شناسنامه 600
4 صفحه تاهل شناسنامه 600
5 کارت ملی 600
6 آخرین مدرک تحصیلی 600
7 رسید تاییدیه تحصیلی  500

توضیحات رسید تاییدیه تحصیلی(کاردانی ها و کارشناسی پیوسته):

داوطلبان پذیرفته شده در مقطع کاردانی پیوسته ،کاردانی نا پیوسته و کارشناسی پیوسته می بایستی مدارک پیش دانشگاهی و یا دیپلم خود را به یکی از دفاتر پیش خوان دولت تحویل داده و رسید تاییدیه تحصیلی خود را دریافت نموده و تصویر آن را بارگذاری (آپلود) نمایند.

دانشجویان خواهر و دانشجویان برادری که فاقد مدرک نظام وظیفه می باشند تصویر کارت ملی خود را به جای آن بارگذاری (آپلود نمایند)

زمانبندی ثبت نام نهایی پذیرفته شدگان بهمن سال 1398

با عرض سلام و آرزوی موفقیت

کلیه پذیرفته شدگان رشته / مقاطع تحصیلی پس از اسکن و بارگذاری مدارک ثبت نام در سایت واحد www.qosiau.ac.ir ، برای ثبت نام حضوری با همراه داشتن اصل مدارک مورد نیاز ، طبق جدول زمانبندی زیر  به واحد شهرقدس مراجعه نمایید.

توجه: در صورت عدم ارائه اصل مدرک تحصیلی، به همراه گواهی موقت داشتن سفته یا چک  (کاردانی و کارشناسی به ارزش 10 میلیون ریال، ارشد 25میلیون ریال و دکتری 50 میلیون ریال) الزامی است.

رشته های مورد پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

اطلاعیه های مهم