پورتال سازمانی

پرتال سازمانی

پورتال هوشمند

خوش آمد گویی

ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به دانشجویان عزیز، انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس به عنوان محل رشد و تعالی و ادامه تحصیلات عالی نشان از دقت نظر و حسن توجه شما است. هم اکنون ما مفتخر به حضور شما آینده سازان ایران اسلامی در یکی از بزرگترین مجموعه آموزش عالی در غرب استان تهران و یکی از بزرگترین واحدهای آموزشی پیشرو در کیفیت و استاندارد های علمی در کشور هستیم. همکاران ما در تمام بخش های آموزشی و تحصیلات تکمیلی، پژوهش و فناوری، دانشجویی و فرهنگی و همچنین اداری و مالی در تلاش هستند که امور مربوط به دانشجویان جدید الورود به سرعت هرچه تمام تر و با دقت کامل انجام گیرد. در بخش  زیر آنچه که مورد نیاز شما دانشجویان ورودی جدید می باشد، گردآوری شده است. لطفا اطلاعیه های ثبت نام را به دقت مطالعه و طبق دستورالعمل امور مربوط به ثبت نام عمل نمایید.

اطلاعیه

پذیرفته شدگان گرامی جهت ثبت نام در این واحد دانشگاهی ابتدا فایل مدارک ذیل را تهیه نموده و بر روی دکمه ثبت نام کلیک نمایند.

مدارک مورد نیاز:

نام مدرک حداکثر حجم
1 عکس 3 در 4 پرسنلی 100
2 صفحه اول شناسنامه 600
3 صفحه توضیحات شناسنامه 600
4 صفحه تاهل شناسنامه 600
5 کارت ملی 600
6 آخرین مدرک تحصیلی 600
7 رسید تاییدیه تحصیلی  500

توضیحات رسید تاییدیه تحصیلی:

داوطلبان پذیرفته شده در مقطع کاردانی پیوسته ،کاردانی نا پیوسته و کارشناسی پیوسته می بایستی مدارک پیش دانشگاهی و یا دیپلم خود را به یکی از دفاتر پیش خوان دولت تحویل داده و رسید تاییدیه تحصیلی خود را دریافت نموده و تصویر آن را بارگذاری (آپلود) نمایند.

دانشجویان خواهر و دانشجویان برادری که فاقد مدرک نظام وظیفه می باشند تصویر کارت ملی خود را به جای آن بارگذاری (آپلود نمایند)

اطلاعیه های مهم