پورتال سازمانی

پرتال سازمانی

پورتال هوشمند

اطلاعیه جهت ثبت نام پذیرفته شدگان

با عرض تبریک خدمت شما پذیرفته شدگان گرامی جهت ورود به سامانه آموزشیار لطفا از لینک www.edu.iau.ac.ir لطفا وارد شوید.

پذیرفته شدگان گرامی
⛔با توجه به دستورالعمل مهم ستاد مبارزه با ویروس کرونا در حال حاضر ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده ملغی گردید.
لذا نسبت به پرداخت الکترونیکی شهریه و پس از یک هفته مشاهده انتخاب واحد در سامانه آموزشیار اقدام نمایید.
✅  پذیرفته شدگان رشته های تحصیلی سال ۹۹ پس از اسکن و بارگذاری مدارک ثبت نام در سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir، می بایست بعد از ۲۴ ساعت، مجدد با ورود به بخش پذیرش غیرحضوری پذیرفته شدگان سال ۹۹ در سامانه آموزشیار شماره دانشجویی اصلی خود را دریافت نموده و سپس از قسمت "دانشجو" در صفحه اصلی سامانه، با نام کاربری: "edu@شماره دانشجویی اصلی" و کلمه عبور : "شماره دانشجویی اصلی" وارد پرتال آموزشی شخصی شده و در بخش مدیریت مالی نسبت به پرداخت شهریه اقدام نمایید.

توضیحات رسید تاییدیه تحصیلی(کاردانی ها و کارشناسی پیوسته):

داوطلبان پذیرفته شده در مقطع کاردانی پیوسته ،کاردانی نا پیوسته و کارشناسی پیوسته می بایستی مدارک پیش دانشگاهی و یا دیپلم خود را به یکی از دفاتر پیش خوان دولت تحویل داده و رسید تاییدیه تحصیلی خود را دریافت نموده و تصویر آن را بارگذاری (آپلود) نمایند.

دانشجویان برادری که فاقد مدرک نظام وظیفه می باشند مدرک تحصیلی خود را به جای آن بارگذاری نمایند.

پذیرفته شدگان گرامی مدارک مورد نیاز جهت بارگذاری در سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir الزامی می باشد.

رشته های مورد پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

اطلاعیه های مهم