۱۳۹۹/۰۱/۰۶
پاسخ سؤالات متداول اساتید محترم در مورد آموزش مجازی

استاد گرامی پیش از هر چیز به نکات ذیل توجه فرمائید:

• با توجه به اینکه امکانات کامل مدیریت کلاس مجازی برای استاد فقط از طریق کامپیوتر محقق می شود، لذا توصیه مؤکد واحد الکترونیکی برای استاد، استفاده از کامپیوتر و یا لپتات مجهز به ویندوز ۷ و یا بالاتر و مرورگر Firefox  برای اتصال به کلاس می باشد.
  • در حال حاضر ویرایش اطلاعات کلاس به طور کلی ممنوع است. در صورت ویرایش کلاس، دسترسی استاد و دانشجو به کلاس قطع خواهد شد و برای تیم پشتیبانی واحد ها امکان اصلاح ایراد وجود نداشته و مسئولیت عدم برگزاری کلاس متوجه شخص استاد می باشد.
  • با توجه به اینکه دانشجویان قبل از ورود استاد به کلاس امکان پیوستن به کلاس را ندارند، لازم است اساتید حداقل ۵ دقیقه قبل از زمان کلاس، در کلاس حضور داشته باشند. همچنین ضروری است استاد قبل از شروع تدریس میکروفن خود را تنظیم نموده و کیفیت صدای خود را از طریق صحبت در کلاس از دانشجویان حاضر در کلاس جویا شود.
  • پس از پایان تدریس در کلاس مجازی آنلاین، انتخاب End Meeting ضروری است، در غیر اینصورت کلاس شما ذخیره نخواهد شد.

۳- در محیط کلاس چرا وقتی از طریق میکروفن صحبت می کنم، صدای خودم را نمی شنوم؟

۴- چرا صدای میکروفن من ضعیف است و در کلاس توسط دانشجویان به درستی شنیده نمی شود؟

۵- وقتی که به عنوان استاد وارد کلاس می شوم بخش های حاضرین در کلاس و چت و Share وجود ندارد. چطور صفحه را به حالت استاندارد تبدیل کنم؟

۶- پس از کلیک بر روی گزینه پیوستن به کلاس، با ارور فلش پلیر مواجه می شوم. راه حل آن چیست؟

۷- چگونه کلاس ها را ضبط کنم تا دانشجویانم بتوانند در آینده آنها را مشاهده کنند؟

۸- چرا کلاس های ذخیره شده برای من نمایش داده نمی شود؟

۹- چطور می توان کلاس های ضبط شده را دانلود کرد؟

۱۰- چرا پس از ورود به سایت، تعدادی از دروس خود را مشاهده نمی کنم؟

۱۱- در کلاس های مجازی حضور و غیاب اساتید و دانشجویان چگونه انجام می شود؟

۱۲- در صورتی که استاد مطابق برنامه کلاسی در کلاس مجازی حضور داشته باشد ولی هیچ دانشجویی در کلاس حاضر نباشد چه باید کرد؟

۱۳- برای رفع پیغام خطا به هنگام Share Document چه باید کرد؟

۱۴- برای رفع مشکل بهم ریختگی حروف به هنگام تایپ فارسی در قسمت چت چه کاری باید انجام داد؟