AR

ثبت نام وروی های جدید

راهنمای اطلاع از پذیرش، بارگذاری مدارک و ثبت نام قطعی

راهنمای ثبت نام : دانشجویان آقا ورودی 1400(برای دانلود راهنما کلیک کنید)

راهنمای ثبت نام : دانشجویان خانم ورودی 1400(برای دانلود راهنما کلیک کنید)

راهنمای ورود به کلاس آنلاین

برای اطلاع لحظه‌ای از اخبار دانشجویی به صفحه رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس uni.qods  در اینستاگرام بپوندید.

برای ورود به اینستاگرام واحد شهرقدس بر روی لوگوی اینستاگرام در بالا کلیک کنید.

راهنمای اطلاع از ثبت نام، پذیرش، بارگذاری مدارک و ثبت نام قطعی پذیرفته شدگان مقاطع کاردانی و کارشناسی

نیمسال بهمن 1400

ضمن عرض سلام و آرزوی موفقیت،

* متقاضیان برای ثبت نام اولیه به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس (ساختمان ولایت) مراجعه نمایند.

پذیرفته شدگان محترم برای ثبت نام قطعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحدشهرقدس طبق مراحل زیر اقدام نمایند:

1. برای اطلاع از پذیرش در رشته ثبت نامی، با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir  قسمت “پذیرش غیر حضوری” با وارد کردن کد ملی اقدام نمایید.
  2. پس از پذیرش برای تکمیل اطلاعات دانشجویی و بارگذاری مدارک، از طریق سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir  قسمت “پذیرش غیر حضوری” و یا “ورود مستقیم به سیستم پذیرش غیر حضوری با استفاده از شماره دانشجویی موقت” با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور: (شماره دانشجویی موقت) وارد  سامانه “پذیرش و بارگذاری مدارک” شده و از منوی “پذیرش” (سمت راست صفحه) گزینه “پذیرش برخط توسط دانشجو” نسبت به تکمیل مشخصات و بارگذاری مدارک اقدام و در نهایت “رسید پذیرش موقت داوطلب” اخذ گردد.

نکات مهم بارگذاری مدارک:

• اصل مدرک یا گواهی موقت به همراه ریزنمرات فارغ التحصیلی ممهور بارگذاری گردد.
  • رسید تأییدیه تحصیلی از پیشخوان دولت یا سامانه تاییدیه تحصیلی emt.medu.ir و یا کافی نت ها اخذ و اسکن گردد.(ویژه پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته و کاردانی می باشد)
  • پذیرفته شدگانی (مرد)که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند بعد از اسکن و قبل از مراجعه حضوری به واحد شهرقدس با مراجعه به دفاتر پلیس+10 با به همراه داشتن مدارک (عکس، اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی، اصل و کپی مدرک، ریز نمرات و یا گواهی فراغت و رسید پذیرش موقت) نسبت به اخذ معافیت تحصیلی اقدام و طبق جدول زمانبندی با حضور در دانشگاه، (متعاقباً اعلام خواهد شد) نامه معافیت تحصیلی را در دبیرخانه مرکزی واقع در طبقه همکف ساختمان ولایت ثبت نموده و سپس به محل ثبت نام برای تحویل مدارک حضور یابند.
  • فرم های ثبت نام مربوط به هر مقطع، از سامانه آموزشیار (پایین صفحه)دانلود، تکمیل و اسکن گردد.
  1. پذیرفته شدگان پس از اسکن مدارک، طبق جدول زمانبندی در سایت واحد شهرقدس (قسمت ثبت نام ورودی جدید) به محل ثبت نام (ساختمان ولایت) مراجعه نمایند.

(ثبت نام از ساعت 9:00 صبح تا 14:30 می باشد)

گام اول: مراجعه به اداره برنامه ریزی(ساختمان ولایت طبقه سوم)برای احراز هویت،تأیید مدرک و فعالسازی (همراه داشتن اصل و 3 سری کپی (گواهی و یا مدرک فارغ التحصیلی، ریز نمرات، رسید تأییدیه تحصیلی (ویژه کارشناسی پیوسته و یا کاردانی)، کارت پایان خدمت ویا معافیت تحصیلی، شناسنامه تمام صفحه و کارت ملی پشت و رو) و عکس، الزامی می باشد.)

گام دوم: مراجعه دفتر امور مشمولین (ویژه برادران)(ساختمان ولایت طبقه همکف): ارائه اصل و کپی کارت خدمت و یا معافیت تحصیلی.

گام سوم: دریافت کارت دانشجویی از دفتر حراست واحد واقع در طبقه همکف ساختمان ولایت.

مراجعه به دفتر بایگانی دانشکده مربوطه برای تشکیل پرونده و بایگانی(تحویل مدارک  و اخذ رسید).

گام چهارم: مراجعه به گروه های آموزشی مربوطه در دانشکده ها برای تحویل کپی مدارک (احراز هویت و مدرک تحصیل و ریز نمرات.

گام پنجم: ورود آنلاین به پرتال دانشجویی برای پرداخت الکترونیکی شهریه و پرداخت الکترونیکی حق بیمه و هزینه خدمات آموزشی (به طور مجزا)

( راهنما: مراجعه به سایت واحد شهرقدس www.qodsiau.ac.ir  ،            ورود دانشجو به سامانه آموزشیار

وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور (هر دو را شماره دانشجویی اصلی وارد کنید)          تغییر کلمه عبور   و ورود به پرتال دانشجویی             کلیک روی منوی ثبت نام دروس دانشجو               کلیک روی مدیریت مالی شهریه پرداخت های الکترونیکی شهریه، بیمه و هزینه خدمات آموزشی را جداگانه پرداخت نمایید.)

گام ششم: مراجعه به پرتال دانشجویی برای مشاهده انتخاب واحد در قسمت منوی ثبت نام دروس دانشجو گزینه مشاهده وضعیت ثبت نام ( تا پایان بهمن 1400 انتخاب واحد انجام خواهد شد)

گام هفتم: پیگیری از دانشگاه برای چگونگی تشکیل کلاس (آنلاین یا حضوری بودن) اگر مجازی بود مراجعه روزانه به سامانه دان برای اطلاع و حضور در کلاس آنلاین و درغیر اینصورت مراجعه حضوری داشته باشند.

(راهنما: مراجعه به سایت واحد شهر قدس ورود از طریق گزینه “ورود به کلاس و آزمون آنلاین سامانه دان”

نام کاربری: شماره دانشجویی اصلی و کلمه عبور: کد ملی)

نکته1: دانشجویان می توانند چارت تحصیلی مربوط به هر گروه را از صفحه اصلی سایت دانشگاه اخذ نمایند.

نکته2: دانشجویان برای معادلسازی و تطبیق دروس ریز نمرات را به کارشناسان گروه های آموزشی مربوطه تحویل نمایند.

مدیریت برنامه ریزی آموزشی